RSS Feed

Pronostic Anglia – Italia

Comments Off on Pronostic Anglia – Italia

August 15, 2012 by admin

Anglia – Italia este reeditarea duelului din sferturile de finala al Campionatului European de fotbal din 2012. Partida din aceasta seara se joaca la ora 22:00 in Elvetia la Berna.

Anglia se pregateste pentru calificarile Campionatului Mondial din Brazilia cu un meci amical impotriva Italiei. In meciul din aceasta seara antrenorul Roy Hodgson va utiliza o echipa formata din multi jucatori tineri din cauza ca Premier League va incepe in acest week-end acesta a preferat sa lase vedetele la echipele lor de club. In 2012 selectionata Albionului a bifat patru victorii, o remiza si doua infrangeri.

De partea italnii nu vor conta in acest meci pe jucatorii de la Juventus si Napoli din cauza ca week-endul trecut s-a jucat Supercupa Italiei. Antrenorul Cesare Prandelli a fost reconfirmat in functia de selectioner dupa ce a reusit sa dupa Italia pana in finala Campionatului European acolo unde au pierdut cu 4-0 in fata Spaniei.

Bilantul confruntatilor directe cuprinde noua meciuri din care Italia a castigat sase, Anglia unul singur, iar alte doua meciuri s-au incheiat la egalitate. Ultimul meci direct cel din sferturile Campionatului European s-a terminat 0-0 insa italienii au castigat la loviturile de la 11 m.

Pronosticul nostru pentru acest meci este: Sub 2,5 goluri

Cota pentru acest pronostic: 1.55

Va invitam sa pariati acest meci si sa luam BONUSUL de 200 RON la casa de pariuri online: BET365


Comments Off on Pronostic Anglia – Italia

Sorry, comments are closed.