RSS Feed

Pronostic Villarreal – Real Madrid B

Comments Off on Pronostic Villarreal – Real Madrid B

August 17, 2012 by admin

Stadionul “El Madrigal” va fi in aceasta seara gazda meciului dintre Villarreal si Real Madrid B. Meciul se joaca in prima etapa din Segunda Division la ora 22:00.

“Submarinul galben” revine in liga secunda de fotbal dupa mai bine de 10 sezoane in care micuta echipa din Villarreal a avut performate notabile atat in Primera Division cat si in Europa League si Champions League acolo unde a ajuns pana in semifinale in 2006 cand au fost invinsi de Arsenal Londra. Cel mai important jucator care a trecut pe la aceasta echipa este argentinianul Juan Roman Riquelme care in prezent evolueaza in tara sa natala la Boca Juniors. In cele patru meciuri amicale din aceasta vara, Villarreal a castigat un singur meci.

De partea cealalta Real Madrid B este echipa secunda a celor de la Real Madrid. Echipa a promovat din Segunda Division seria B dupa ce in play-off a trecut de cei de la Mirandes reusind sa castige ambele meciuri cu 3-0. Echipa este formata din multi pusti sub 20 de ani iar in ultimul an de la aceasta echipa a ajuns la prima formatie Callejon care este golgeterul echipei antrenate de Jose Mourinho in aceasta vara.

Pronosticul nostru pentru acest meci este: Victorie Villarreal

Cota pentru acest pronostic: 1.85

Va invitam sa pariati acest meci si sa luam BONUSUL de 200 RON la casa de pariuri online: BET365


Comments Off on Pronostic Villarreal – Real Madrid B

Sorry, comments are closed.