RSS Feed

Pronostic Tamworth – Hereford

Comments Off on Pronostic Tamworth – Hereford

August 13, 2012 by admin

Partida de fotbal dintre Tamworth si Hereford face parte din etapa a 2-a a campionatului englez de fotbal Blue Square Premier. Meciul se joaca astazi de la ora 21:45.

Tamworth a castigat in prima etapa cu 2-3 pe terenul celor de la Dartford. Golurile gazdelor de astazi au fost marcate de Till in minutul 17 respectiv Cunnington o dubla in minutele 39 si 71. In urma acestui rezultat Tamworth acumuleaza primele trei puncte si pornesc cu dreptul in noul sezon.

De cealalata parte, Hereford a castigat la randul ei primul meci din acest sezon reusind sa invinga cu 2-1 pe teren propriu pe cei de la Macclesfield. Sezonul trecut Hereford a evoluat in League Two terminand campionatul pe locul 23 la numai doua puncte in spatele primului loc care ii asigura prezenta si sezonul acesta tot in divizia a 2-a.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de sase intre anii 2003-2006 iar rezultate directe ii avantajeaza pe oaspetii de astazi care au castigat patru meciuri, un meci s-a terminat la egalitate si un meci l-au castigat cei de la Tamworth.

Pronosticul nostru pentru acest meci este: Victorie Hereford

Cota pentru acest pronostic: 2.30

Va invitam sa pariati acest meci si sa luam BONUSUL de 200 RON la casa de pariuri online: BET365


Comments Off on Pronostic Tamworth – Hereford

Sorry, comments are closed.