RSS Feed

Pronostic Benjamin Becker – Tomas Berdych

Comments Off on Pronostic Benjamin Becker – Tomas Berdych

February 28, 2012 by admin

Becker si Berdych se intalnesc azi de la ora 15:30 in turneul din Emiratele Arabe Unite.

Intre cei doi jucatori s-au mai consumat 5 partide, dar castigator in aceste confruntari este de departe Berdych care are 4-1.

Germanul are un meci foarte greu in compania cehului si este constient ca nu poate emite pretentii la castigarea disputei. Dar evolutiile din ultima perioada il fac pe Becker sa fie un adversar destul de atent si precaut in meciurile cu jucatori mai buni. In acest an a ajuns de 2 ori in semifinala unui turneu, dar de fiecare data a pierdut. In Bergamo, a fost eliminat de B. Phau cu 2-0 si in Memphis de M. Raonic, tot cu 2-0.

Berdych este favoritul nr 5 al competitiei, si are prima sansa in meciul de azi in compania jucatorului german care este pe locul 155 in clasamentul ATP. Cehul are evolutii foarte bun in ultima perioada, reusind sa isi adjudece deja 2 trofee, Hopman Cup si titlul la Montpellier. La celelalte 2 turnee unde a participat s-a oprit in sferturi de finala la Australian Open, invins de Nadal, iar la Rotterdam a fost invins de Del Potro in semifinala.

Toate statisticile il dau ca favorit pe ceh de aceea credem si noi ca va castiga cu 2-0.

Pronosticul nostru pentru acest meci este: victorie BERDYCH 2-0

Cota pentru acest pronostic: 1.30

Va invitam sa pariati acest meci si sa luam BONUSUL de 200 RON la casa de pariuri online: BET365


Comments Off on Pronostic Benjamin Becker – Tomas Berdych

Sorry, comments are closed.